Ο John Legend συνεργάζεται με τον J.I.D. στο νέο single «Dope»

Μία «Dope» συνεργασία.

Ο John Legend παρουσιάζει με το «Dope» το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του.

Το «Dope», σε παραγωγή του Ian Kirkpatrick και του Ryan Tedder, φέρει τις υπογραφές των John Legend, Charlie Puth, Ryan Tedder, Ian Kirkpatrick και του ράπερ J.I.D., ο οποίος συμμετέχει επίσης στο τραγούδι.

Το συγκινητικό και συναρπαστικό τραγούδι δίνει τον τόνο για την έναρξη του καλοκαιριού με την ατμόσφαιρά του και τους αισθησιακούς στίχους του για όλα όσα θεωρείς απολαυστικά σε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή σου.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που κυκλοφορώ νέα μουσική», δηλώνει ο John Legend.

«Ο τελευταίος περίπου χρόνος ήταν πολύ συναρπαστικός για εμένα δημιουργικά. Γράφω και συνεργάζομαι με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στη μουσική και έχουμε σπουδαίο νέο υλικό για να μοιραστούμε με τον κόσμο», συνεχίζει.

«Το “Dope” είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Λατρεύω την ενέργεια αυτού του τραγουδιού. Μου άρεσε πολύ που συνεργάστηκα με τους ταλαντούχους συνδημιουργούς και παραγωγούς μου και ο J.I.D. είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανερχόμενους καλλιτέχνες στο hip-hop. Ελπίζω το τραγούδι να αποτελέσει μέρος του soundtrack του κόσμου για το φετινό καλοκαίρι», αναφέρει.

Ο J.I.D. έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στο άκρως επιτυχημένο remix του «Enemy» των Imagine Dragons, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο streams από την κυκλοφορία του, τον Οκτώβριο του 2021, μέχρι σήμερα.

Ο John Legend είχε προϊδεάσει για το «Dope» κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου των εμφανίσεών του στο Λας Βέγκας, με τίτλο «Love in Las Vegas», που απέσπασαν καλύτερες κριτικές.

Ο βραβευμένος με Emmy, Grammy, Όσκαρ και Tony καλλιτέχνης παρουσίασε για πρώτη φορά ένας μέρος του «Dope» στα iHeartRadio Music Awards 2022, όπου έκανε μία ξεχωριστή εμφάνιση μαζί με τον Charlie Puth, έναν από τους συνδημιουργούς του τραγουδιού.

Το «Dope» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του John Legend, το πρώτο του με τη νέα δισκογραφική στέγη του, τη Republic Records της Universal Music Group. Ο τελευταίος δίσκος του, το «Bigger Love» του 2020, κέρδισε στα πρόσφατα Βραβεία Grammy 2022 τον τίτλο του Καλύτερου R& B Άλμπουμ.

ΠΗΓΗ : Hit Channel

RELATED POSTS