Η Taylor Swift αποκαλύπτει το «This Love (Taylor’s Version)»

Η Taylor Swift παρουσιάζει τη νέα ηχογράφηση ενός από τα κρυμμένα διαμάντια του «1989».

Η Taylor Swift αποκαλύπτει άλλο ένα δείγμα από τη νέα ηχογράφηση του άλμπουμ «1989» κυκλοφορώντας το «This Is Love (Taylor’s Version)».

Ένα απόσπασμα του τραγουδιού αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του στο trailer της επερχόμενης σειράς «The Summer I Turned Pretty» του Amazon, η οποία αποτελεί διασκευή του ομώνυμου νεανικού μυθιστορήματος της συγγραφέως Jenny Han.

«Ευχαριστώ την Jenny Han που έκανε το ντεμπούτο της εκδοχής μου για το “This Love” στο trailer της σειράς “The Summer I Turned Pretty”. Ήμουν πάντα τόσο περήφανη για αυτό το τραγούδι και είμαι πολύ συγκινημένη για αυτή την τροπή των γεγονότων»,  έγραψε η Taylor Swift στα κοινωνικά δίκτυα.

Το «This Love» είναι το μοναδικό τραγούδι του βραβευμένου με Grammy άλμπουμ «1989» του 2014 που έγραψε μόνη της η Taylor Swift.

Η εκδοχή «Taylor’s Version» μετατρέπει το «This Love» από ένα synth-pop τραγούδι σε ένα ολοκληρωμένο κινηματογραφικό ταξίδι, κατάλληλο για να αποτελέσει το soundtrack μία ταινίας γεμάτη πυροτεχνήματα, πρώτα φιλιά και μεγάλες βόλτες στην παραλία.

Ευτυχώς, όλα αυτά περιλαμβάνονται στο trailer του «The Summer I Turned Pretty», που θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 17 Ιουνίου.

Σε μια ανάρτηση στο Tumblr την περίοδο της κυκλοφορίας του τραγουδιού, η Taylor Swift εξήγησε: «Την τελευταία φορά που έγραψα ένα ποίημα που κατέληξε να γίνει τραγούδι, έγραφα στο ημερολόγιό μου και έγραφα για κάτι που είχε συμβεί στη ζωή μου – ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο»

«Απλά έγραψα αυτό το πραγματικά πολύ σύντομο ποίημα, που έλεγε: “Αυτή η αγάπη είναι καλή / αυτή η αγάπη είναι κακή / αυτή η αγάπη είναι ζωντανή και επέστρεψε από τους νεκρούς / αυτά τα χέρια έπρεπε να την αφήσουν ελεύθερη / και αυτή η αγάπη επέστρεψε σε μένα”».

Και πρόσθεσε: «Απλά το έγραψα και έκλεισα το τετράδιο και το έβαλα πίσω στο κομοδίνο μου […] Ξαφνικά στο κεφάλι μου άρχισα να ακούω αυτή τη μελωδία να εμφανίζεται και τότε συνειδητοποίησα ότι θα γινόταν τραγούδι».

Η Taylor Swift έχει κυκλοφορήσει ήδη με τεράστια επιτυχία κατά τη διάρκεια του 2021 τα άλμπουμ «Fearless (Taylor’s Version)» και «Red (Taylor’s Version)», τα οποία έκαναν ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard Hot 100. Ενδιάμεσα στα δύο άλμπουμ, η αστέρας της pop παρουσίασε τη νέα ηχογράφηση  του τραγουδιού «Wildest Dreams» από το «1989».

Μέχρι αυτή τη στιγμή η Taylor Swift δεν είχε ανακοινώσει τα σχέδια της για την κυκλοφορία του «1989 (Taylor’s Version)». Το 2019, η 32χρονη τραγουδίστρια δήλωσε για πρώτη φορά ότι σκοπεύει να ηχογραφήσει ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της καριέρας της ώστε να αποκτήσει ξανά την κυριότητα του καταλόγου της μετά την πολύκροτη πώλησή του.

 

RELATED POSTS