Lady Gaga: Ακούστε το νέο τραγούδι «Hold My Hand» για την ταινία «Top Gun: Maverick»

Το τραγούδι της Lady Gaga για το sequel της εμβληματικής ταινίας «Top Gun».

Η Lady Gaga κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Hold My Hand» για την κινηματογραφική ταινία «Top Gun: Maverick» με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

Το «Hold My Hand», το οποίο κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal Music, γράφτηκε ειδικά για την ταινία και θα ακουστεί κατά τη διάρκεια του «Top Gun: Maverick».

Την παραγωγή του single επιμελήθηκαν η Lady Gaga και οι BloodPop, ενώ επιπλέον παραγωγή έκανε ο Benjamin Rice. Στην κινηματογραφική εκδοχή του «Hold My Hand» έχουν συνεισφέρει με επιπλέον παραγωγή και μουσική ο Harold Faltermeyer και ο βραβευμένος με Όσκαρ Hans Zimmer.

«Έγραψα το τραγούδι για την απίστευτη ταινία “Top Gun: Maverick”, αλλά και για τους ανθρώπους που νιώθουν ότι δεν θα είναι εντάξει ή ότι δεν θα είμαστε ποτέ εντάξει και ότι η ζωή μου δίδαξε μέσα από δύσκολες στιγμές να έχω πίστη στην ανθρωπότητα όταν είναι δύσκολο να έχεις πίστη στον εαυτό σου», εξηγεί η Lady Gaga.

«Όταν αισθάνεσαι μόνος, λυπημένος, απομακρυσμένος από τον κόσμο, μακριά από τον εαυτό σου και τους άλλους, “κράτα το χέρι μου”. Μια μέρα μπορεί να είσαι ακόμα και αρκετά δυνατός για να κρατάς τον εαυτό σου. Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά για όλα αυτά τα χρόνια που είχα την ευλογία να τραγουδάω, να γράφω τραγούδια, να κάνω παραγωγή και να εμφανίζομαι για εσάς. Σας ευχαριστώ», προσθέτει.

Το «Hold My Hand» αποτελεί την επιστροφή της Lady Gaga στη δημιουργία και την παραγωγή πρωτότυπης μουσικής για κινηματογραφικές ταινίες μετά την επιτυχία του soundtrack του «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) του 2018, το οποίο της χάρισε ένα Όσκαρ, τέσσερα Grammy, ένα BAFTA, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Critics’ Choice Award.

«Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι για το “Top Gun: Maverick”, δεν είχα καν συνειδητοποιήσει τα πολλαπλά επίπεδα που κάλυπτε κατά μήκος της καρδιάς της ταινίας, της δικής μου ψυχοσύνθεσης και της φύσης του κόσμου στον οποίο ζούμε», ανέφερε η Lady Gaga σε μήνυμά της τη στιγμή της ανακοίνωσης του «Hold My Hand».

«Το δούλευα για χρόνια, το τελειοποιούσα, προσπαθούσα να το κάνω δικό μας. Ήθελα να μετατρέψω τη μουσική σε ένα τραγούδι όπου μοιραζόμαστε τη βαθιά μας ανάγκη τόσο να μας καταλαβαίνουν όσο και να προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον, σε έναν διακαή πόθο να είμαστε κοντά όταν νιώθουμε τόσο μακριά και σε μία ικανότητα να γιορτάζουμε τους ήρωες της ζωής», συνέχισε.

«Είμαι τόσο ευγνώμων στον Tom και τον Hans και τον Joe για αυτή την ευκαιρία – και ήταν μία όμορφη εμπειρία η συνεργασία μαζί τους. Εγώ, οι BloodPop, ο Ben Rice και όλοι οι άλλοι που δούλεψαν μαζί μας σε αυτό το τραγούδι είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε μαζί σας. Αυτό το τραγούδι είναι μία επιστολή αγάπης προς τον κόσμο κατά τη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης περιόδου και μετά από αυτήν», σημείωσε.

«Ήθελα να το ακούσετε εδώ και πολύ καιρό. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σας το δώσω», κατέληξε η Lady Gaga για το «Hold My Hand».

Το «Top Gun: Maverick» συναντά τον Pete «Maverick» Mitchell (Tom Cruise) μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Ο Maverick βρίσκεται εκεί που ανήκει, κυνηγώντας τα όρια ως θαρραλέος πιλότος δοκιμών και αποφεύγοντας την ανέλιξη στο βαθμό που θα τον καθήλωνε στο έδαφος. Όταν θα αναλάβει την εκπαίδευση μίας διμοιρίας αποφοίτων του Topgun για μία εξειδικευμένη αποστολή που όμοιά της δεν έχει δει ποτέ κανένας εν ζωή πιλότος, ο Maverick συναντά τον Υποσμηναγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), με διακριτικό κλήσης: «Rooster», τον γιο του αείμνηστου φίλου του και Υποσμηναγό Nick Bradshaw, γνωστού και ως «Goose».

Αντιμέτωπος με το αβέβαιο μέλλον και με τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μία αντιπαράθεση με τους βαθύτερους φόβους του, με αποκορύφωμα μία αποστολή που απαιτεί την υπέρτατη θυσία από αυτούς που θα επιλεγούν για να την εκτελέσουν.

Η ταινία «Top Gun: Maverick» της Paramount Pictures θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Μαΐου.

 

RELATED POSTS