“Aπολαμβάνω το να μην με απασχολεί να καλύψω την κοιλιά μου” δηλώνει η Rihanna.
Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Rihanna που όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το ιδιαίτερο και σέξι στιλ της λόγω εγκυμοσύνης. Η διάσημη τραγουδίστρια κι επιχειρηματίας έκανε γνωστή την είδηση όταν φωτογραφήθηκε με τον σύντροφό της, και πατέρα του παιδιού που κυοφορεί, A$AP Rocky, στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα σύνολο που άφηνε εκτεθειμένη τη φουσκωμένη κοιλιά της. Την οποία, όπως δήλωσε, δεν έχει σκοπό να κρύψει προσαρμόζοντας το στιλ της.
Με αφορμή την παρουσία της στο Fenty Beauty Universe Event στο Λος Άντζελες, η Rihanna μίλησε στο People.com για τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της και τις στιλιστικές της επιλογές. Χαρακτήρισε το styling στη διάρκεια τις εγκυμοσύνης “διασκεδαστικό” και “πρόκληση” και τόνισε: “Μού αρέσει. Το απολαμβάνω!”. Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Απολαμβάνω το να μη με απασχολεί να καλύψω την κοιλιά μου. Ακόμα κι αν νιώθω λίγο πιο πρησμένη, σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει. Είναι ένα μωρό!“
Η Rihanna δήλωσε επίσης ότι η μόδα και το styling την κάνουν να νιώθει αυτοπεποίθηση καθώς ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. “Κάποιες μέρες αισθάνομαι ότι θέλω να κάτσω στον καναπέ μου όλη μέρα. Αλλά μετά φοράς κάτι, βάζεις λίγο κραγιόν και μεταμορφώνεσαι. Όταν δείχνεις όμορφη είναι γιατί αισθάνεσαι όμορφη”.